судница

Пуштена во употреба најголемата и најопремена дигитална судница во државата

На 30.11.2022 година свечено се означи официјалниот почеток на функционирање на најголемата и најопремена дигитална судница во државата. На настанот беа присутни директорот на Управата за извршување на санкциите Марјан Спасовски, претседатели на судови, судии, обвинители, претставници на медиумите, додека свое обраќање имаа министерот за правда др.Никола Тупанчевски, амбасадорот на ЕУ во Република Северна Македонија […]

Scroll to top