obuka

Двонеделни обуки за новопримените припадници на затворската полиција

Денес на 13 декември 2021 година во Центарот за тренинг и едукација на Управата за извршување  на санкциите под мотото „Во секој одлучувачки момент, најдоброто што можеме да го направиме е вистинската работа, второто најдобро што можеме да го направиме е погрешната работа и најлошто е нешто што можеме да направиме е ништо да не […]

Scroll to top